Nieuws

Nieuw Seizoen!
Dinsdag 25 juni 2017
Seizoen 2017/2018 staat op het punt om te beginnen! De voorbereidingen zijn inmiddels al weer gestart voor de nieuwe klucht: “Tom, Dick en Harry!“. Tom, Dick en Harry zal te zien zijn op 1, 2 en 3 juni 2018 in het Haarlemmerhout Theater in Haarlem.
Naast onze kluchtvoorstelling zullen er ook andere projecten zijn dit jaar. Een van deze projecten zal een eenakter voorstelling worden.
Maar ook zijn wij dit jaar weer actief tijdens de Sinterklaas periode. Zo zullen wij ook dit jaar weer huisbezoeken afleggen, zijn we te boeken voor bedrijven met Sinterklaas en gaan we de voorstelling “Zwarte Piet ben je zomaar niet!” op basisscholen opvoeren.

 

Nieuw Seizoen!
Dinsdag 27 september 2016

Seizoen 2016/2017 is begonnen! We zijn inmiddels al weer gestart met een nieuwe klucht, “Een kus van een Rus!“, welke wij in April 2017 op de planken gaan brengen.
Tevens zijn wij ook dit jaar weer actief tijdens de Sinterklaas periode. Zo zullen wij ook dit jaar weer huisbezoeken afleggen, gaan we de voorstelling “Zwarte Piet ben je zomaar niet!” op basisscholen opvoeren en pakken we groter uit met de videoboodschappen van Sinterklaas. Kortom een druk jaar!

 

 

Luitenant-Kolonel Opa verplaatst naar volgend seizoen
Dinsdag 13 september 2016

Helaas hebben we moeten besluiten dat we de voorstelling “Luitenant-Kolonel Opa” verplaatst zal worden naar volgend seizoen.
In seizoen 2017/2018 is deze voorstelling te boeken voor het basisonderwijs en voortgezetonderwijs.

 

 

Kaartverkoop “Ren voor je vrouw!” van start.
Maandag 18 januari 2016

Vanaf vandaag is het mogelijk om je kaarten voor de voorstelling “Ren voor je vrouw!” te bestellen! Bestellen gaat eenvoudig en snel via onze webwinkel, klik hier om naar onze webwinkel te gaan

 

 

Een rits te ver nu op DVD!
Zaterdag 26 september 2015

Heeft u ook zo genoten van Een rits te ver! maar zou u hem toch stiekem toch nog wel een keertje willen zien? Of heeft u vrienden die ook graag mee hadden gewild naar de voorstelling maar helaas niet mee konden. Of heeft u hem nog niet gezien en bent u gewoon benieuwd naar de voorstelling? Van het theater naar uw tv in slechts enkele klikken.
Bestel hem via onze webwinkel.

 

 

Nieuw seizoen!
Donderdag 24 september 2015

Seizoen 2015/2016 is begonnen! We zullen ook dit jaar weer een klucht op de planken brengen.
Maar er is dit jaar meer! Benieuwd? Neem dan een kijkje op onze seizoenspagina!

 

 

Bezoekers bedankt!
Maandag 25 mei 2015

Het zit er op!
Na een prachtig weekend met 4x Een rits te ver! gaan wij vakantie houden en komen volgend jaar terug met de voorstelling Taxi Taxi.
Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

 

 

Eerste try-out!
Woensdag 4 februari 2015

We hebben definitief een eerste try-out vast weten te leggen voor een rits te ver! We spelen op 20 mei 2015 onze voorstelling , Een rits te ver!, bij verzorgingstehuis “Het Reinaldahuis” in Haarlem. Deze voorstelling is wel besloten en zijn geen kaarten voor te koop.

 

 

Kaartverkoop van start!
Dinsdag 13 januari 2015

Vanaf vandaag is het mogelijk om je kaarten voor de voorstelling “Een rits te ver!” te bestellen! Bestellen gaat eenvoudig en snel via onze webwinkel, klik hier om naar onze webwinkel te gaan
ideal-logo

 

 

Witte Theater in IJmuiden!
Vrijdag 14 november 2014

Na 2 jaar onze voorstellingen Tel uit je winst en Dubbel op in Theater Nieuw Vredenhof te hebben gespeeld hebben we er voor gekozen om dit jaar onze voorstellingen ergens anders op te voeren. Met trots kunnen wij dan ook vertellen dat wij op zaterdag 23 mei 2015 en zondag 24 mei 2015 in het vernieuwde Witte Theater in IJmuiden onze voorstelling “Een rits te ver” zullen gaan spelen. Voor het bestellen van kaarten moet je alleen nog wel heel even geduld hebben. Vanaf januari 2015 gaat de kaartverkoop van start. Hou daarom onze site of Facebookpagina goed in de gaten!

 

 

Dubbel op! Nu ook op dvd verkrijgbaar!
Woensdag 17 september 2014

Heeft u ook zo genoten van Dubbel op! maar zou u hem toch stiekem toch nog wel een keertje willen zien? Of heeft u vrienden die ook graag mee hadden gewild naar de voorstelling maar helaas niet mee konden. Of heeft u hem nog niet gezien en bent u gewoon benieuwd naar de voorstelling?
Van het theater naar uw tv in slechts enkele klikken!Voor maar 8 euro heeft u hem al in huis! 
Ga naar onze webwinkel om hem te bestellen!

 

 

Cast voor “Een rits te ver!” bekend!
Maandag 15 september 2014

Met trots kunnen wij vertellen dat de cast voor “Een rits te ver!” bekend is!:
Marco Koot, Ilona Brugman, Martijn Lether,  Ite van Aardenne, Sjoukje van Loenhout, Tiamo Essenberg en Gideon van der Veer.
In mei 2015 zullen zij op de planken staan met “Een rits te ver!”.

 

 

Nieuw stuk voor seizoen 2014/2015!
Maandag 16  juni 2014

Na veel nadenken en elk dubbeltje opnieuw te hebben omgedraaid hebben wij besloten om aankomend seizoen nog geen Den Haag vandaag te gaan spelen.
Wij gaan dit stuk uitstellen tot het seizoen 2015 / 2016.
Voor volgend seizoen hebben wij er toch voor gekozen om wederom een stuk van Jon van Eerd te gaan spelen, “Een rits te ver!”

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee spelen aankomend seizoen, dan kun je een email sturen met daarin een korte cv op toneelgebied, een motivatie waarom je mee wilt spelen en een recente foto van je zelf naar info@mltheaterproducties.nl

Korte inhoud:
Het is erg onrustig op camping De Wielewaal. Harry Vermeulen runt dit bedrijf al een aantal jaren en wordt daarbij geassisteerd door dochter Lies en door Lang Leng Hop, een Chinese hulp die onze taal nog onvoldoende machtig is.

Helaas wordt de camping met sluiting bedreigd. De gemeente zou namelijk erg veel klachten over de camping krijgen. Zo zou er sprake zijn van nalatigheid in het onderhouden van de veiligheid en de hygiëne op de camping, evenals het toestaan van morele wantoestanden. Daarom wordt een inspecteur op de camping afgestuurd.

In een poging de tent overeind te houden, besluit Harry alles in het werk te stellen om de inspecteur te vriend te houden. Maar hoe doe je dat als je niet weet wie je dat is….. Onbewust zakt Harry steeds verder weg in een hilarische draaikolk van problemen, spraakverwarringen, absurde verzinsels en misverstanden.

 

 

Vervanger voor de rol van Mieke de Kring
Dinsdag 15 april 2014

Noodgedwongen heeft Robin van Denderen haar rol moeten inleveren en hebben wij een vervangster moeten aantrekken.
Ilona Brugman zal de rol van haar overnemen en wij heten Ilona dan ook van harte welkom bij de club!

 

 

Officeel erkend als leerbedrijf!
Maandag 13 januari 2014

Wij zijn vanaf nu ook erkend leerbedrijf geworden voor de opleiding Artiest voor de uitstroming drama.
Wij zijn voor het schooljaar 2014/2015 opzoek naar stagiaires, meer informatie hierover volgt snel!

 

 

Geen Laak Theater maar de Warenar in Wassenaar!
Dinsdag 19 november 2013

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving staan wij op 17 mei 2014 niet in het Laak Theater in Den Haag maar op zondag 18 mei 2014 in de Warenar in Wassenaar.
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf januari 2014 te bestellen via onze webwinkel

 

 

Repetities van start!
Donderdag 24 oktober 2013

Eerste repetities zijn weer begonnen. Na een zomer lang zonder theater te hebben geleefd zijn wij weer begonnen met repeteren.
En wel met de klucht Dubbel op! Kaartverkoop zal begin januari van start gaan! Hou deze site dus goed in de gaten voor meer informatie.

 

 

Tel uit je winst! Nu op dvd verkrijgbaar!
Donderdag 17 oktober 2013

Heeft u ook zo genoten van Tel uit je winst! maar zou u hem toch stiekem toch nog wel een keertje willen zien? Of heeft u vrienden die ook graag mee hadden gewild naar de voorstelling maar helaas niet mee konden. Of heeft u hem nog niet gezien en bent u gewoon benieuwd naar de voorstelling?
Dit is dan uw kans! Tel uit je winst! is vanaf vandaag ook op dvd Beschikbaar.
Van het theater naar uw tv in slechts enkele klikken.
Bestel hem nu voor maar € 5.- in onze webwinkel!