Tel uit je winst!

 

 

Tel uit je Winst is een Nederlandse bewerking (door Jon van Eerd) van het stuk “Funny money” geschreven door de Engelse kluchtenschrijver Ray Cooney.

Net als in zijn vele andere werken drijft dit stuk van Cooney op georganiseerde chaos. De één weet net iets meer dan de ander en wil dat zo houden, waardoor er vele persoonsverwisselingen plaatsvinden die het geheel nog smeuïger maken.

Harry Vermeulen is een stoffige kantoorklerk. Al vele jaren reist hij op en neer naar zijn werk met het openbaar vervoer. In zijn handen bevindt zich altijd zijn stoffige werkkoffertje met daarin standaard zijn boterham kaas/tomaat. Op zijn verjaardag onderweg naar huis ontdekt hij dat zijn koffertje is verwisseld. Geen kaas/tomaat meer, maar miljoenen euro’s! Harry zoekt een café op en onder het genot van enkele whiskey’s toogt hij keer op keer naar het toilet om het gehele bedrag te tellen. Hij is rijk!! Hij haast zich naar huis, waar zijn vrouw met zijn verjaardagsdiner op hem wacht.

Spelers: Marco Koot, Mariëlle Nievaart, Joel Wijnhoff, Femke Bink, Herbert Beltman, Matthijs Westerhuis, Joeke Berg, Alex Kroon

 

Tel uit je winst is ook op dvd verkrijgbaar! Ga hiervoor naar onze webwinkel.

 

389235_304499523018422_1568363280_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Zie ook: www.teluitjewinst-haarlem.nl